Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2014, 09:15

Sve tri ekipe gostuju

č: | fb:

Utakmice 7. kola u Srpskoj ligi Zapad i Zonskoj ligi Drina ovoga vikenda igraju se od 15.30 sati. Među srpskoligašima, Budućnost-Krušik igra danas, dok ubsko Jedinstvo i lajkovački Železničar igraju sutra. Sve tri ekipe gostuju.

Valjevci, kao vodeća ekipa na tabeli, igraju sa „fenjerdžijom“ Karađorđem iz Topole, koji je zbog slabih rezultata promenio trenera. Na drugoj strani, uspešan start doneo je produžetak saradnje sa Slavišom Božičićem uz mogućnost da on na kormilu kluba bude još godinu dana. Zbog isključenja protiv Jasenice, Čočović sigurno pauzira, dok Živanović ima dva žuta kartona, pa može da bira kada će pauzirati – u 7. ili 8. kolu.

Ubljani u nedelju igraju „matine“ protiv Poleta u Ljubiću od 11.00 sati. Jedinstvo nije opterećeno kartonima, a trener Srđan Jovanović gaji nadu da će ubojiti tandem Stojanović – Ranković nastaviti da trese protivničke mreže. Lajkovčani u nedelju putuju u Rašku, gde ih čeka Bane, čudna ekipa, koja može da iznenadi i najbolje. Zbog kartona izostaju Nedeljković i Paunović.

Derbi „zonaša“ u Osečini

Komšijski derbi „zonaša“ igra se u nedelju (15.30) u Osečini: OFK Osečina-Radnički (Valjevo). Kod gostiju sa Petog puka dva žuta kartona imaju B. Đurić i Gošić ali mogu da igraju.

Lajkovački Zadrugar ne može da računa na Avramovića u nedeljnoj utakmici sa šabačkim Borcem, kao i mionička Ribnica, koja će bez Tekića danas (15.30) gostovati Slogi u Bajinoj Bašti. „Parne kartone“ uz mogućnost igranja imaju Simeunović i Jovanović (Zadrugar), odnosno Živanović (Ribnica).

„Parne kartone“, ali i mogućnost da igra u nedelju (15.30) protiv Radničkog iz Klubaca, kod Loznice, ima Leontijević iz Brezovice, kod Uba.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 10 sati 57 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 17 sati 54 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara