Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2014, 09:15

Sve tri ekipe gostuju

č: | fb:

Utakmice 7. kola u Srpskoj ligi Zapad i Zonskoj ligi Drina ovoga vikenda igraju se od 15.30 sati. Među srpskoligašima, Budućnost-Krušik igra danas, dok ubsko Jedinstvo i lajkovački Železničar igraju sutra. Sve tri ekipe gostuju.

Valjevci, kao vodeća ekipa na tabeli, igraju sa „fenjerdžijom“ Karađorđem iz Topole, koji je zbog slabih rezultata promenio trenera. Na drugoj strani, uspešan start doneo je produžetak saradnje sa Slavišom Božičićem uz mogućnost da on na kormilu kluba bude još godinu dana. Zbog isključenja protiv Jasenice, Čočović sigurno pauzira, dok Živanović ima dva žuta kartona, pa može da bira kada će pauzirati – u 7. ili 8. kolu.

Ubljani u nedelju igraju „matine“ protiv Poleta u Ljubiću od 11.00 sati. Jedinstvo nije opterećeno kartonima, a trener Srđan Jovanović gaji nadu da će ubojiti tandem Stojanović – Ranković nastaviti da trese protivničke mreže. Lajkovčani u nedelju putuju u Rašku, gde ih čeka Bane, čudna ekipa, koja može da iznenadi i najbolje. Zbog kartona izostaju Nedeljković i Paunović.

Derbi „zonaša“ u Osečini

Komšijski derbi „zonaša“ igra se u nedelju (15.30) u Osečini: OFK Osečina-Radnički (Valjevo). Kod gostiju sa Petog puka dva žuta kartona imaju B. Đurić i Gošić ali mogu da igraju.

Lajkovački Zadrugar ne može da računa na Avramovića u nedeljnoj utakmici sa šabačkim Borcem, kao i mionička Ribnica, koja će bez Tekića danas (15.30) gostovati Slogi u Bajinoj Bašti. „Parne kartone“ uz mogućnost igranja imaju Simeunović i Jovanović (Zadrugar), odnosno Živanović (Ribnica).

„Parne kartone“, ali i mogućnost da igra u nedelju (15.30) protiv Radničkog iz Klubaca, kod Loznice, ima Leontijević iz Brezovice, kod Uba.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...