Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
27.05.2014, 08:41

Košarka danas, rukomet u nedelju

č: | fb:

Košarkaši Metalca  večeras(19.30) dočekuju u Hali sportova kragujevački Radnički, koji kao kapiten predvodi Stefan Birčević, koji je u Valjevu proveo pet sezona. U Superligi Srbije, Metalac u četvrtak igra sa Partizanom u Beogradu, dok se u subotu (19.30) sastaje sa Crnokosom iz Kosjerića. U ponedeljak (19.30) u Valjevu se igra komšijski derbi Metalac-Borac (Čačak), dok je u sredu, 4. Juna, na programu utakmica sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

ORK Metalac se u doigravanju za popunu rukometne Superlige Srbije u sredu igra u Crvenki, dok u nedelju (18.00) u Hali sportova gostuje Dinamo iz Pančeva.

U sredu se, takođe posle prekida zbog vanredne situacije u Srbiji uzrokovane poplavama, nastavljaju fudbalska takmičenja na terenima u Kolubarskom okrugu. Najzanimljivje su utakmice srpskoligaša Jedinstva sa Uba, Železničara iz Lajkovca i Krušika, kao i „zonaša“ – Budućnosti, Radničkog i mioničke Ribnice.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 42 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 10 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...