Nikola Jovanović u akciji (foto: Đorđe Đoković)
Nikola Jovanović u akciji (foto: Đorđe Đoković)
08.06.2014, 20:35

Lider odneo bodove iz Valjeva

č: | fb:

Lider prvenstva Super B lige Srbije, Planinka iz Kuršumlije, pobednik je večerašnje utakmice sa ORK Metalcem u Valjevu – 26:21 (12:12) iako igrom nije uverio stotinak gledalaca u Hali sportova da je najbolji sastav u ovom rangu takmičenja.

Valjevci su u 17. minutu vodili sa 9:4, a onda popustili i dozvolili da se na odmor ode sa 12:12. U nastavku, Planika je imala stalnu rezultatsku prednost, koja se kretala i do tri-četiri gola. ORK Metalac je nekoliko puta sustizao vo|stvo godstiju, poslednji put u 46. minutu i rezultatu 21:21. Tada kapiten Ivan Radojičić biva treći put isključen, što je značilo diskvalifikaciju, pa gosti iz Kuršumlije do kraja utakmice prave seriju 5:0 za konačnih 26:21 i njihovu pobedu.

Valjevci su večeras promašili dva sedmerca, oba puta Aleksa Lukić, uzalud je bilo i nekoliko dobrih odbrana Ivana Đorđevića. Planinku su do novog uspeha predvodili Miloš Milosavljević i Andrija Atanasković sa po sedam postignutih golova, a solidno je branio Marko Milosavljević.

Kod ORK Metalca najefikasniji su bili Miloš Vujić sa šest i Davor Laković sa pet postignutih golova.Sudije Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i Srđan Milosavljević iz Zvečana dosta su grešili uz utisak da nemaju osećaj za poštovanje prednosti u napadu.

ORK Metalac u sredu gostuje u Jagodini, potom u nedelju (19.00) dočekuje ekipu iz Zubinog Potoka na Kosovu, a u sredu i Crveku, da bi prvenstvo završio utakmicom sa Dinamom u Pančevu (nedelja).

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 7 sati 30 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 7 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara