Trening Metalca (foto: Đorđe Đoković)
Trening Metalca (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2014, 20:55

Prvi trening „novog“ Metalca

č: | fb:

Trener Vladimir Đokić održao je večeras prvi trening novog sastava KK Metalac, kojeg priprema za sezonu 2014/2015. Uz kapitena Nikolu Tomaševića radila je grupa igrača koji nisu iz Valjeva, koja pokušava da se nametne i izbori angažman. Tu je i grupa mlađih valjevskih košarkaša sa Stefanom Vujićem na čelu. Od doskorašnjih prvotimaca, saznajemo, bek Ognjen Kužeta izostao je zbog obavezne fizikalne terapije, kojom sanira povredu.

Trening Metalca

Trening Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

Večeras su trenirali plej Saša Vasić (1987), koji je posle OKK Beograda i užičke Slobode igrao u Tamišu, a Metalčevo je dete. Tu je i Nemanja Todorović, Čačanin došao iz niškog Konstantina, najbolji mladi igrač Razvojne lige Srbije za 2012/2013. kao Borčev krilni centar. U pripremama za prošlu sezonu, kao i Aleksandar Marelja (Sloga, Mursija, Strumica, Borac), u Partizanu je otpao tek u finišu treninga kod Duška Vujoševića.

Pravo pojačanje mogao bi da bude Čampara iz Vojvodine, najviši je Vuković (212) iz BASK-a, tu je i Vraneš (Partizan)...

Trening Metalca

Trening Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

-  Ovo je prvi trenig, dva puta dnevno radićemo do kraja juna, rano je za bilo kakve prognoze – neuobičajeno „zakopčan“ bio je Vlada Đokić u izjavi za Kolubarske.rs.

On bi, to nije tajna, voleo kada bi se u dresu Metalca pojavili i Vlada Panić, Maksim Kovačević, Đukan Đukanović ili Stefan Atanacković, izdanci Metalčeve škole košarke. Nikom unapred ne obećava zagarantovano mesto, priznaje samo rad na terenu.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 20 sati 47 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 3 komentara