Rvanje na pesku u Petnici (foto: Marko Jovanović)
Rvanje na pesku u Petnici (foto: Marko Jovanović)
24.08.2015, 10:49

Rvači valjevske Mladosti treći

č: | fb:

Valjevska Mladost zauzela je treće mesto na Kupu Srbije u rvanju na pesku,  koji je održan u SRC Petnica. Pobednik je kombinovani sastav Rvačkog saveza Beograd, drugi je obrenovački  TENT, dok je Vitez iz Šapca zauzeo četvrto mesto.

Prvobitno je beogradski Radnički trebao da nastupa samostalno, ali je nakon inicijative Rvačkog saveza Beograda, odlučeno da to bude kombinovani sastav sa pojačanjima iz Zvezde i Partizana, a sve u cilju promocije rvanja u našem glavnom gradu. Beogradska ekipa predvođena ovogodišnjim prvakom Mediterana Goranom Bulatovićem bila je prejaka za mladu valjevsku ekipu, iako je obrenovački TENT uspeo da iznenadi u prvom kolu, i pobedi Beograđane. Nakon tri kola, na tabeli vodi RS Beograd sa četir boda, slede
TENT Obrenovac sa tri boda, koliko ima i Mladost iz Valjeva, dok Vitez iz Šapva četvrti sa dva boda.

Ovo je ujedno bila sjajna promocija rvanja  na pesku u Valjevu i predstavljanje rvača koji će biti okosnica ekipe koja će nastupiti u Prvoj ligi Srbije ove sezone. Rvačima i upravi ovdašnje Mladosti ostaje žal, što zbog loših vremenskih uslova prethodnih dana bazeni nisu bili više posećeni, te je veliki broj ljudi ostao uskraćen za uživanje u uzbudljivim borbama.

Rvački savez Srbije visoko je ocenio organizaciju Kupa Srbije u rvanju na pesku u Petnici. Direktor UFK Valis Aleksandar Mijailovic otvarajući turnir najavio je izgradnju jos jednog terena sa peskom koji bi omogućio organizaciju Prvenstva sveta u rvanju na pesku sledeće godine u SRC Petnica, za šta će Valjevci podneti kandidaturu. 

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara