Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
25.09.2016, 17:39

Valjevcima bod, poraz Želje

č: | fb:

U 7. kolu Srpske lige Zapad mršav bilans ekipa iz Kolubarskog okruga – Valjevci su osvojili bod u Mihajlovcu, dok je Železničar opet poražen u Lajkovcu!

 

Seljak – Budućnost-Krušik 0:0 u utakmici u kojoj su Valjevci više od pola sata igrali bez isključenog Ilića, koji je drugi žuti karton dobio zbog navodnog simuliranja faula van kaznenog prostora domaćih. Sudija Mihailović iz Aranđelovca nije sudio prekršaje "za redovan sud", a onda se branio kartonima! Obe ekipe imalu su tek pokoju polušansu ali su golmani Dobrić i Bogosavljević bili na visini zadatka.

 

Iskusni golman Vojisavljević je prošli put u Valjevu odbio da bude rezerva, pa ga ni danas nije bilo ni u timu, ni na klupi.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Kosić (Ristić), Gentić, Stevanović, Pavlović – Soldatović, Janković, Krstić (Radović), Ilić – Obadović (Popović).

 

Želja je kao domaćin poražen 0:2 (0:0) od Jedinstva iz Krčagova, kod Užica, golovima primljenim "posle gluposti" u drugom poluvreenu. Neuspehu su doprinele povrede pojedinaca, što bi moglo biti posledica nedovoljnog broja treninga s obzirom na kasno okupljanje nove ekipe posle promena u klubu.

 

U 8. kolu, Valjevci igraju derbi sa vodećim Radničkim KG, dok Železničar putuje u Loznicu.

 

U 9. kolu Omladisnek lige Srbije podmladak Radničkog poražen je od imenjaka u Nišu sa 1:4 (0:2), a golovi su posle 1:2 primljeni u finišu utakmice. Valjevci gostuju i u narednom kolu, ovoga puta u Subotici.

 

Ubljanima derbi u Bajinoj Bašti

 

Golom Simića u 45. minutu Ubljani su dobili derbi sa Slogom u Bajinoj Bašti, što mnogo znači u borbi za prvo mesto sa Provom i Drinom iz Ljubovije. Dobro se drži i Ribnica, koja je dobila komšijski derbi u Divcima 3:2. Domaći su poveli, Mioničani preokrenuli u 2:1, a posle 2:2 imali su snage i za gol odluke u 85. minutu i nova tri boda za ostanak u vrhu tabele Zonske lige Drina.

 

Radnički je golom Tadića poveo u Sevojnu ali je posle dva minuta, takođe početkom drugog poluvremena, domaćin izjednačio i spasao bod. I u Osečini je bilo 1:1 (0:0), a domaće je napustio dosadašnji trener Petrović. Ljižani su se trgli i dobili Rađevac sa 1:0 golom Lukića, dok je Zadrugar izgubio 1:2 na gostovanju u Prijepolju.

 

U 8. kolu, derbi je meč Zadrugar-Radnički, kao i Ribnica-Sloga (BB). Jedistvo dočekuje Sevojno, Divčani gostuju u Krupnju, Ljižani putuju u Provo, a Osečanci u Prijepolje.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 10 sati 30 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 7 sati 40 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 10 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara