Fudbal, ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal, ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
01.10.2016, 18:40

Remi u derbiju

č: | fb:

Budućnost-Krušik i Radnički KG podelili su bodove u derbiju 8. kola Spske lige Zapad igrajući u Valjevu nerešeno 1:1 (0:1). Gol za goste postigao je Lukić u 29. minutu iz spornog penala, dok je u 80. minutu izjednačio Gentić.

 

Jedanaestercu za goste prethodilo je "muvanje" Kosića i Spalevića, što je Kragujevčanin iskoristio da padne u kaznenom prostoru, a sudija Vučićević iz Kraljeva pokazao je na "belu tačku". Za izjednačujući gol, posle kornera Radovića, zaslužan je i Popović, koji je glavom spustio loptu Gentiću.

Valjevci su imali dve izgledne prilike, oba puta šutirao je kapiten Rašević ali je golman Milentijević bio siguran. Imao je u drugom poluvremenu priliku i St. Ilić, koja je takođe otišla u nepovrat.

 

Gosti su se predstavili kao čvrsta i iskusna ekipa, koja zna šta hoće maksimalno koristeći prekide igre. Valjevci nisu bili agresivni, nisu uspevali da se nametnu u duel igri, pa je bod osvojen uz dosta muka "puna kapa". Radnički je kao jedina neporažena ekipa sačuvao vođstvo na tabeli.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Kosić (Palović), Gentić, Stevanović, Radović – Soldatović, Janković, Rašević, Krstić (Isidorović), Ilić – Obadović (popović).

 

Lajkovčani su poraženi na gostovanju u Loznici  - 0:2, pa će Željni stručni štab imati muka da oporavi ekipu i uvede je u bolji takmičarski ritam.

U 9. kolu, Valjevci putuju u Šapine, dok Lajkovčani igraju sa Zlatiborom iz Čajetine.

 

 

Bajinobaštani bolji u Mionici

 

 

Od zonaša Kolubarskog okruga danas je igrala samo Ribnica, koja je u Mionici izgubila derbi sa Slogom (BB) – 0:2 (0:0). Dva gola primljena su 15-tak minuta pre kraja, prvi iz penala. Strelac je bio Simo Vujić, koji je igrao i za Ribnicu, kao i u nekim valjevskim ekipama.

 

Sutra je derbi u Lajkovcu, Zadrugar-Radnički. Ubljani dočekuju Sevojno, Divci gostuju u Krupnju, Ljižani u Provu, a Osečanci u Prijepolju.

 

 

Aktuelno

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 4 sati 13 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Blagovremeno otkrivanje problema Pre 4 sati 14 minuta

Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade Doma zdravlja

U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Valjevo već 15 godina funkcionišu Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade. Cilj rada savetovališta jeste blagovremeno otkrivanje...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 4 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 dan 4 sati

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...