Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
08.10.2016, 15:58

Poraz Valjevaca u Šapinama

č: | fb:

U 9. kolu srpskoligaškog "Zapada", igranom danas, Valjevci su poraženi u Šapinama, kod Požarevca, rezultatom 1:2 (1:0). Vodila je Budućnost-Krušik golom Popovića posle pola sata igre, uz napomenu da je špic gostiju mogao postići još jedan gol jer je bio sam pred golmanom domaćih ali nije realizovao šansu.

 

U drugom poluvremenu dolazi do pada u igri valjevskih fudbalera, pa je golom Gordića već posle nepunih desetk minuta rezultat bio poravnat, a ubrzo su domaći poveli i to vođstvo zadržali do kraja, slaveći zaslužen uspeh, koji ih uz Radnički KG i Budućnost-Krušik svrstava među kandidate za najviši plasman.

 

Danas je zbog kartona izostao Janković, pa je ekipa valjevskog srpskoligaša pretrpela izmene: Bogosavljević – Pavlović, Gentić, Stevanović, Radović (Ristić) – Soldatović, Rašević, Isidorović (Kosić), Popović (Krstić), Ilić – Obadović.

 

VTV nije prenosio utakmicu iz Šapina zbog nepokrivenosti VIP internetom, koji ova valjevska medijska kuća koristi.

 

Železničar sutra (14.30) u Lajkovcu igra protiv Zlatibora iz Čajetine, a u 10. kolu, naredne subote, je komšijski derbi Budućnost-Krušik – Železničar.

 

Posle poraza 0:8 (0:2) od Spartaka u Subotici podmladak Radničkog sutra (14.30) dočekuje Lokomotivu iz Železnika.

 

Bez golova na Petom puku

 

U derbiju 9. kola Zonske lige Drina, igranom na Petom puku, Radnički i Jedinstvo sa Uba podelili su bodove igrajući 0:0. Viđeno je po nekoliko poluprilika sa obe strane, a nerešen rezultat je najpravedniji.

 

Mionička Ribnica osvojila je samo bod u Sevojnu igrajući 3:3 sa istoimenom domaćom ekipom. Kažemo samo jer su Mioničani dva gola primili u samom finišu, u 87. i 94. minutu igre!Ljižani su konačno prekinuli post i na svom terenu sa 2:0 pobedili Jedistvo iz Vladimiraca.

 

Sutra (14.30) igraju: OFK Osečina-Zadrugar (Lajkovac) i OFK Divci-Provo. U 10. kolu, narednog vikenda, derbi susreti su Zadrugar-Jrdinstvo i Ribnica-Radnički. Divčani, koje sada vodi Zoran Nenadović Efe iz Mionice, gostuju u Vladimircima, a Ljižani u Klupcima. OFK Osečina je domaćin Slogi iz Sjenice.

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 4 sati 48 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 7 sati 25 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar