Budućnost Krušik - FAP (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - FAP (foto: Đorđe Đoković)
30.10.2016, 18:12

Uspešan debi Nikolića

č: | fb:

FK Budućnost-Krušik pobedio je u 12. kolu Srpske lige Zapad tim FAP-a iz Priboja sa 3:0 (1:0) na debiju novog (starog) trenera Dejana Nikolića. Mrežu gostiju načeo je Filip Obadović, koji je kaznio odbijenu loptu golmana Pijevca posle šuta Ilića. Janković je bio siguran sa "bele tačke" posle faula na Popoviću, dok je konačan rezultat postavio Krstić na centaršut Soldatovića.

 

Gosti su svoje prilike propustili u prvih 45 minuta, a Valjevci su dva gola postigli tek u finišu utakmice kada je FAP ostao sa igračem manje koji je isključen posle dva žuta kartona.

Budućnost Krušik - FAP

Budućnost Krušik - FAP (Foto: Đorđe Đoković)

Nikolić nije mnogo menjao postavu u odnosu na Obadovića, izostali su povređeni Gentić i Isidorović, na gol je vraćen Vojisavljević, a debitovao je Ćirović (1999). Ipak, vidi se agresivniji pristup, veća želja za uspehom. Nikolić najavljuje nova poboljšanja u igri, a za odbranu kaže kako je 11 primljenih golova do sada "luksuz u takmičenju u kojem se igra na rezultat".

 

Valjevski srpskoligaš je na tabeli stigao Šapine, koje su sa 0:2 poražene na gostovanju lideru Radničkom KG.

 

Budućnsot-Krušik: Vojisavljević – Soldatović, Prijević, Stevanović, Radović – Pavlović, Janković, Rašević (Ćirović), Ristić, Ilić (Krstić) – Obadović (Popović)

 

Budućnost Krušik - FAP

Budućnost Krušik - FAP (Foto: Đorđe Đoković)

Železničar je poražen 0:3 (0:2) na gostovanju Seljaku u Mihajlovcu, kod Smedereva, gde je nastupio bez nekoliko povređenih i kažnjenih igrača (zbog kartona) i bolesnog Plećića. Kako za Kolubarske.rs kaže pomoćni trener Boka Ivković, "teren je katastrofa", a Lasjkovčani su u finišu imali nekoliko prilika koje nisu iskoristili. "Sa 15 bodova do kraja jeseni bićemo prezadovoljni (Želja je do sada osvojio 12), a onda se za nastavak moramo pojačati", dodao je Ivković.

 

U 13. kolu, Valjevci gostuju u Požegi, dok Lajkovčani dočekuju lidera Radnički iz Kragujevca.

 

Posle prve pobede protiv novosadske Vojvodine sa 1:0, u pretposlednjem kolu Omladinske lige Srbije podmladak Radničkog pobeđen je u derbiju začelja od Napretka u Kruševcu – 0:4 (0:1). Valjevci su do sada osvojili pet bodova, a u poslednjem kolu jeseni igraju sa beogradskim Voždovcem.

 

Zadrugar bolji od Ribnice

 

U derbiju 12. kola Zonske lige Drina, igranom u Lajkovcu, Zadrugar je pobedio Ribnicu sa 2:1: golovima Jerinića i Aškovića. Gol za Mioničane postigao je Krstić. Ubljani su poraženi od Rađevca u Krupnju 0:1, strelac je bio Vasiljević.

 

OFK Osečina i Spartak igrali su 1:1. Ljižani su vodili a domaće je poraza spasao Nedeljković u nadoknadi vremena. OFK Divci su izgubili 0:3 od Polimlja u Prijepolju, dok je valjevski Radnički poražen na gostovanju lideru u Provu (1:3).

 

U 13. kolu, idućeg vikenda, derbi je na Ubu, Jedinstvo-Provo. OFK Divci dočekuju Osečance, Ljižani Slogu iz Sjenice, a Ribnica tim Rađevca. Na Petom puku gostuje Jedinstvo iz Vladimiraca, dok Zadrugar putuje Drini u Ljuboviju.

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 17 sati 15 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 14 sati 25 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara