Ekipno prvenstvo Srbije  (foto: www.serbiachess.net)
Ekipno prvenstvo Srbije (foto: www.serbiachess.net)
04.09.2017, 07:05

Dva remija VŠK-a

č: | fb:
U 3. kolu Ekipnog prvenstva Srbije u šahu, koje se igra u Rumi, VŠK je poražen od Novosadskog ŠK rezultatom 1:5. Po pola poena osvojili su rumunski vm Lupulesku na prvoj i im Božić na petoj tabli protiv turskog vm Sanala, odnosno im Šarića. Poraženi su vm Milanović od vm Markuša, im Arsović od vm Kovačevića, fm Ivić od nekadašnjeg jugoslovenskog olimpijca vm Petra Popovića i mk N. Popović od im Leskura.
 
 
Maksimalan učinak do sada ima samo Jugović iz Kaća, koji je u derbiju kola savladao Jelicu iz Goračića u Guči sa 4,5:1,5, dok je kraljevačka Sloga iznenadila domaći Sloven pobedom od 4:2. Itaka hvata ritam, a na začelju su bez pobede rvna zvezda, pančevački Gliga i Omladinac iz Banovaca.
 
 
U 4. kolu, od 15.30 sati, VŠK igra važan meč u borbi za opstanak sa OŠK Paraćinom, koji predvode turski vm Suat Atalik i mlađi od braće Ivić, Ilija.

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 20 sati 39 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...