Šah (foto: Đorđe Đoković)
Šah (foto: Đorđe Đoković)
09.09.2017, 07:42

Novi poraz, VŠK tone

č: | fb:
Jelica iz Goračića u Guči pobedila je sa 5:1 ekipu VŠK-a u 8. kolu Ekipnog prvenstva Srbije, koje se igra u Rumi. Valjevci tonu na tabeli i sve su bliži nižem rangu takmičenja, a odlučujuće bitke vodiće u 9. kolu sa Gligom iz Pančeva i u poslednjem, 11. kolu sa "fenjerašem" Crvenom zvezdom.
 
 
U 8. kolu po remi su izborili rumunski vm Lupulesku sa vm Borkijem Predojevićem (BiH) na prvoj tabli i fm Ivić sa vm Bogosavljevićem na četvrtoj ploči. Poraženi su vm Milanović, im Arsović, im Božić i mk Popović. Svi oni su otpor obustavili oko 30. povučenog poteza.
 
 
Omladinac je večeras igrao 3:3 "vezanim" remijima sa NŠK-om, Gliga je zabeležio drugu pobedu za redom. Zvezda je otpisana jer je i večeras ubedljivo poražena, kao i Paraćinci, a traži se još jedan putnik za niži rang.
 
 
U derbiju, Jugović je odigrao 3:3 sa vodećom Itakom, pa te dve ekipe, uz domaće, i Sloven, vode bitku za (VŠK-ovu) šampionsku titulu.
 
 
Danas od 15.30 sati na programu je 9. kolo, a šampionat se završava 11. septembra posle 11 kola po Bergerovom sistemu (svako sa svakom, jednokružno).

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 11 sati 19 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 16 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara