Šah (foto: Đorđe Đoković)
Šah (foto: Đorđe Đoković)
09.09.2017, 07:42

Novi poraz, VŠK tone

č: | fb:
Jelica iz Goračića u Guči pobedila je sa 5:1 ekipu VŠK-a u 8. kolu Ekipnog prvenstva Srbije, koje se igra u Rumi. Valjevci tonu na tabeli i sve su bliži nižem rangu takmičenja, a odlučujuće bitke vodiće u 9. kolu sa Gligom iz Pančeva i u poslednjem, 11. kolu sa "fenjerašem" Crvenom zvezdom.
 
 
U 8. kolu po remi su izborili rumunski vm Lupulesku sa vm Borkijem Predojevićem (BiH) na prvoj tabli i fm Ivić sa vm Bogosavljevićem na četvrtoj ploči. Poraženi su vm Milanović, im Arsović, im Božić i mk Popović. Svi oni su otpor obustavili oko 30. povučenog poteza.
 
 
Omladinac je večeras igrao 3:3 "vezanim" remijima sa NŠK-om, Gliga je zabeležio drugu pobedu za redom. Zvezda je otpisana jer je i večeras ubedljivo poražena, kao i Paraćinci, a traži se još jedan putnik za niži rang.
 
 
U derbiju, Jugović je odigrao 3:3 sa vodećom Itakom, pa te dve ekipe, uz domaće, i Sloven, vode bitku za (VŠK-ovu) šampionsku titulu.
 
 
Danas od 15.30 sati na programu je 9. kolo, a šampionat se završava 11. septembra posle 11 kola po Bergerovom sistemu (svako sa svakom, jednokružno).

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 22 sati 19 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara