Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 10:48

Poček odredio selekciju KLS

č: | fb:
Selektor Košarkaške lige Srbije (KLS) Mihailo Poček odredio je ekipu, koja će 27. decembra u Zvorniku odigrati tradicionalnu utakmicu protiv selekcije Lige Republike Srpske (RS).
 
 
U selekciji KLS, kako je Poček rekao Kolubarskim.rs, su: Ðukanović, Vasić, Krstović i Kaplanović iz valjevskog Metalca, Vujović iz OKK Beograda, Papić iz Zlatibora (Čajetina), Vitković iz Tamiša (Pančevo), Brkić iz zemunske Mladosti, Matijašević iz beogradskog Beovuka, Janjić iz novosadske Vojvodine, Zorčić iz Dunava (Stari Banovci) i Hristov iz subotičkog Spartaka.
 
 
Poček nije mogao da računa na igrače čačanskog Borca, Vršca i beogradskog Dinamika zbog obaveza njihovih klubova u ABA 2 ligi u kojoj igraju paralelno sa KLS. Nije uzeo ni igrače dve najslabije plasirane ekipe KKK Radnički iz Kragujevca i kraljevačke Sloge. Uz postavu Metalca, kojoj fali jedan centar (Zorčić ili Vujović), u selekciji KLS je i postava "ostatka sveta".
 
 
Mika Poček je trener valjevskog Metalca, koji je do sada u KLS načinio skor od 9/4 i nalazi se u vrhu prvenstvene tabele zajedno sa ABA 2 ligašima Borcem, Dinamikom i Vršcem.
 
 
Selekcija KLS je do sada imala više uspeha u tradicionalnim utakmicama sa selekcijom Lige RS.
 

Aktuelno

Jezero na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Uoči sednice Komisije za planove 1. jula Pre 2 sati 22 minuta

Plansko uređenje Divčibara – hoće li nas čuti ovoga puta?

Ako se oko jednog cilja okupi 525 ljudi od 18 do 90 godina, bez ikakvih finansijskih ili bilo kakvih drugih interesa, osim očuvanja i dobrobiti Divčibara, onda svakako treba čuti šta to poručuju...