Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 10:48

Poček odredio selekciju KLS

č: | fb:
Selektor Košarkaške lige Srbije (KLS) Mihailo Poček odredio je ekipu, koja će 27. decembra u Zvorniku odigrati tradicionalnu utakmicu protiv selekcije Lige Republike Srpske (RS).
 
 
U selekciji KLS, kako je Poček rekao Kolubarskim.rs, su: Ðukanović, Vasić, Krstović i Kaplanović iz valjevskog Metalca, Vujović iz OKK Beograda, Papić iz Zlatibora (Čajetina), Vitković iz Tamiša (Pančevo), Brkić iz zemunske Mladosti, Matijašević iz beogradskog Beovuka, Janjić iz novosadske Vojvodine, Zorčić iz Dunava (Stari Banovci) i Hristov iz subotičkog Spartaka.
 
 
Poček nije mogao da računa na igrače čačanskog Borca, Vršca i beogradskog Dinamika zbog obaveza njihovih klubova u ABA 2 ligi u kojoj igraju paralelno sa KLS. Nije uzeo ni igrače dve najslabije plasirane ekipe KKK Radnički iz Kragujevca i kraljevačke Sloge. Uz postavu Metalca, kojoj fali jedan centar (Zorčić ili Vujović), u selekciji KLS je i postava "ostatka sveta".
 
 
Mika Poček je trener valjevskog Metalca, koji je do sada u KLS načinio skor od 9/4 i nalazi se u vrhu prvenstvene tabele zajedno sa ABA 2 ligašima Borcem, Dinamikom i Vršcem.
 
 
Selekcija KLS je do sada imala više uspeha u tradicionalnim utakmicama sa selekcijom Lige RS.
 

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 10 sati 39 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 3 sati 44 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 10 sati 40 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...