Registracija Prijava preko FB
Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
Mika Poček (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 10:48

Poček odredio selekciju KLS

č: | fb:
Selektor Košarkaške lige Srbije (KLS) Mihailo Poček odredio je ekipu, koja će 27. decembra u Zvorniku odigrati tradicionalnu utakmicu protiv selekcije Lige Republike Srpske (RS).
 
 
U selekciji KLS, kako je Poček rekao Kolubarskim.rs, su: Ðukanović, Vasić, Krstović i Kaplanović iz valjevskog Metalca, Vujović iz OKK Beograda, Papić iz Zlatibora (Čajetina), Vitković iz Tamiša (Pančevo), Brkić iz zemunske Mladosti, Matijašević iz beogradskog Beovuka, Janjić iz novosadske Vojvodine, Zorčić iz Dunava (Stari Banovci) i Hristov iz subotičkog Spartaka.
 
 
Poček nije mogao da računa na igrače čačanskog Borca, Vršca i beogradskog Dinamika zbog obaveza njihovih klubova u ABA 2 ligi u kojoj igraju paralelno sa KLS. Nije uzeo ni igrače dve najslabije plasirane ekipe KKK Radnički iz Kragujevca i kraljevačke Sloge. Uz postavu Metalca, kojoj fali jedan centar (Zorčić ili Vujović), u selekciji KLS je i postava "ostatka sveta".
 
 
Mika Poček je trener valjevskog Metalca, koji je do sada u KLS načinio skor od 9/4 i nalazi se u vrhu prvenstvene tabele zajedno sa ABA 2 ligašima Borcem, Dinamikom i Vršcem.
 
 
Selekcija KLS je do sada imala više uspeha u tradicionalnim utakmicama sa selekcijom Lige RS.
 

Aktuelno

Poreska uprava (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 17 sati 26 minuta

Pandora i natalitet

Mesecima traje borba domaćih poslodavaca sa ministrom opevanim u Pandorinim papirima. Pošto mu je dosadilo da operiše po Bugarskoj, Mali plagijator smislio je (ne baš lukav) način da utera pare u...  · 1 komentar

Darko Kostić (foto: Kolubarske.rs)
Zbog podnošenja tužbe protiv Grada Pre 19 sati 42 minuta

Pravobranilac odoleva pritiscima, kritikama i napadima

Pred Višim sudom u petak će biti nastavljeno ročište po tužbi Pravobranilaštva protiv Grada i Republike zbog nezakonitog otuđenja zemljišta bez naknade. Darko Kostić, zbog te tužbe, već dva meseca...  · 21 komentara