Registracija Prijava preko FB
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
04.03.2018, 20:15

Presudila treća četvrtina

č: | fb:
Na večerašnjem gostovanju u Šibeniku valjevski vaterpolisti poraženi su od domaćeg Solarisa rezultatom 10:17 (4:4, 2:3, 1:7, 3:3) u 14. kolu Regionalne A-2 lige. Utakmica je bila zakazana za sinoć ali je pomerena zbog vremenskih (ne)prilika na putevima od Valjeva do Šibenika u Hrvatskoj.
 
 
Mada je Solaris klub sa daleko većom tradicijom iz vremena SFRJ odluka je pala u trećoj četvrtini koju su Valjevci posle 0:6 izgubili sa 1:7. To se, uostalom, vidi i po kretanju rezultata, a gosti imaju ozbiljnih primedbi na način suđenja hrvatskih arbitara Gavrilovića i Prančića posebno pri dosuđivanju prekršaja i isključenja. U jednom trenutku, prema viđenom na sajtu Lige, isdpalo je kao da silno pojačani Solaris igra odbranu na reprezentativnom nivou, dok Valjevci "krljaju" i zarađuju isključenja!
 
 
Evo i statistike - šut na strani Solarisa, kao i realizacija igrača više, te osvojene i izgubljene lopte. Domaći golman bio je uspešniji od Brakočevića i Spasojevića, akada je meč rezultatski "prelomljen" prekršaji su ujednačeni 16-12 za VK Valjevo. Na kraju sa po tri prekršaja isključeni su Marković i Matović, odnosno Štrkalj i Nimac. To je domaćinsko, tobož mangupsko suđenje!
 
 
Golove za gost postigli su Stanić 3, Panajotović, Radulović i Matović po 2, te Gligorijević 1. Nisu igrali Rackov i Đorđević. Najefikasniji u Solarisu bili su Petković i Vlahović sa po 4 gola.
 
 
U 15. kolu, VK Valjevo ponovo gostuje, ovoga puta Medveščaku u Zagrebu.
 
 

Aktuelno

Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Akcija beogradske policije Pre 10 sati 1 minuta

Uhapšeno četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva

Pet osoba, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara. Osumnjičeni su uz...  · 5 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 5 minuta

U Valjevu još 22 pozitivnih

Sudeći prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 4. avgusta, epidemiološka situacija sa koronavirusom u Valjevu se ne smiruje. Registrovane su još 22 osobe pozitivne, tako da je od početka...  · 4 komentara