Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
17.03.2018, 21:16

Nišlije bolje od Valjevaca

č: | fb:
U 17. kolu Regionalne A-2 lige Nais je večeras na bazenu u SC Čair pobedio VK Valjevo sa 12:7 (5:0, 2:0, 4:3, 1:4). Gosti su bili oslabljeni neigranjem povređenog Rackova, te Matovića i Radulovića, koji su bili isključeni na prošloj utakmici sa Vojvodinom u Petnici.
 
 
Utakmica u Nišu rešena je posle prve dve četvrtine, kada su domaći poveli sa 7:0, pa bolja igra Valjevaca u nastavku osim časnog poraza nije mnogo značila. Nais je, uz Zvezdu, Vojvodinu i Šabac u gornjem delu tabele, a posle serije poraza u nastavku prvenstva VK Valjevo su na tabeli pretekli i Medveščak i Solaris. 
 
 
Valjevci su sedmi, ispod su samo Cattaro i Zadar. Uprkos tome, uzimajući u obzir sve okolnosti i debitantsku sezonu, ostvareni rezultat je prihvatljiv, a pravo pitanje za sve u klubu je - šta i kako dalje?
 
 
Golove za VK Valjevo večeras su postigli Panajotović i Bosić po 2, a Stanić, Mitrović i Đorđević po 1. Marković i Filipović imali su po tri isključenja. Kod Nišlija, Bolović je sa pet golova bio ubedljivo najefikasniji igrač.
 
 
U 18. kolu, 24. marta u 18.00 sati, u Petnici gostuje lider Crvena zvezda, koje kao trener vodi srpski trofejni selektor Dejan Savić, a igru nose kandidati za najbolje selekciju Dobožanov i Tankosić. Prilika je to da Valjevci dođu u Petnicu i uveličaju kraj ove vaterpolo sezone.
 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 11 sati 28 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 11 sati 28 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 6 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara