Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
17.03.2018, 21:16

Nišlije bolje od Valjevaca

č: | fb:
U 17. kolu Regionalne A-2 lige Nais je večeras na bazenu u SC Čair pobedio VK Valjevo sa 12:7 (5:0, 2:0, 4:3, 1:4). Gosti su bili oslabljeni neigranjem povređenog Rackova, te Matovića i Radulovića, koji su bili isključeni na prošloj utakmici sa Vojvodinom u Petnici.
 
 
Utakmica u Nišu rešena je posle prve dve četvrtine, kada su domaći poveli sa 7:0, pa bolja igra Valjevaca u nastavku osim časnog poraza nije mnogo značila. Nais je, uz Zvezdu, Vojvodinu i Šabac u gornjem delu tabele, a posle serije poraza u nastavku prvenstva VK Valjevo su na tabeli pretekli i Medveščak i Solaris. 
 
 
Valjevci su sedmi, ispod su samo Cattaro i Zadar. Uprkos tome, uzimajući u obzir sve okolnosti i debitantsku sezonu, ostvareni rezultat je prihvatljiv, a pravo pitanje za sve u klubu je - šta i kako dalje?
 
 
Golove za VK Valjevo večeras su postigli Panajotović i Bosić po 2, a Stanić, Mitrović i Đorđević po 1. Marković i Filipović imali su po tri isključenja. Kod Nišlija, Bolović je sa pet golova bio ubedljivo najefikasniji igrač.
 
 
U 18. kolu, 24. marta u 18.00 sati, u Petnici gostuje lider Crvena zvezda, koje kao trener vodi srpski trofejni selektor Dejan Savić, a igru nose kandidati za najbolje selekciju Dobožanov i Tankosić. Prilika je to da Valjevci dođu u Petnicu i uveličaju kraj ove vaterpolo sezone.
 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 5 sati 5 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 6 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 2 sati 15 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 3 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 5 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara