VK Valjevo (foto:  VK Valjevo)
VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
25.05.2018, 21:22

Šapčani ponovo bolji

č: | fb:
U 11. kolu SLS, večeras u Šapcu, domaćin je još jednom pobedio Valjevce. Ovoga puta sa 15:8 (3:2, 5:1, 2:4, 5:1). Novi član Regionalne A-1 lige, koji je u baražu za plasman u viši rang eliminisao Budvane, poučen iskustvom iz prve utakmice u Petnici, kada se tek u finišu domogao bodova uz pritisak na arbitre, večeras nije dozvolio neizvesnost.
 
 
Golovima Budurina 4, Velkića 3, Trkulje i Cvetkovića po 2, te Repanovića, Savkovića, Cara i Tenžere po 1, domaći su ubedljivo slavili. Za Valjevce pet golova dao je Bosić, dva Marković, a jedan Mirković. Još su igrali golmani Brakočević i Ilić, te Panajotović, Arsenović, Radulović, Rackov, Matović, Mitrović, Popović, Đorđević i Savić.
 
 
U finišu SLS, u 12. kolu, VK Valjevo je na beogradskoj Banjici gost Partizana, novg (starog) šampiona, potom u Petnici dočekuje Zemun, a u poslednjem kolu, 6. juna, igra sa Radničkim u Kragujevcu. Nema plej-ofa, pa će debitantska sezona u Regionalnoj A-2 ligi, uz učešće u državnom prvenstvu, biti uspešno okončana.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 6 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 55 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.