Bokser Metalca zadaje udarac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Bokser Metalca zadaje udarac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.10.2018, 06:57

Slab otpor Lozničana

č: | fb:
Na startu Ekipnog prvenstva Srbije u boksu, uz TV prenos, Metalac je pred 400 gledalaca, u hali na Studentu, pobedio Loznicu sa 12:4. Samo dve borbe trajale su sve tri runde, ostalo su bili prekidi, predaje, nokauti, što svedoči o kvalitetu viđenog boksa.
 
 
Janjić je savladao Boljkovca prekidom u 3. rundi. Gavrilović je prekidom slomio otpor Jankovića u 1. rundi. Grmuša je dobio Šaćirija na poene jednoglasnom odlukom sudija.
 
 
Stanojević je dobio Planu predajom na početku meča, a Milovac Milovanovića bez borbe. Veteran Ajetović je savladao Prokića na poene sudijskim preglasavanjem. 
 
 
Poene za Lozničane osvojili su Panić, koji je nokautirao Živanovića u 1. rundi, te Babić kome se Ćurćić predao na poćetku borbe.
 
 
Ako se po jutru dan poznaje ni Superliga Srbije nema veću perspektivu od prošlogodišnje Regionalne lige, koja nije zaživela. Za dve nedelje takmičenje se nastavlja, a učestvuje i Vojvodina NS, te beogradski, niški i Radnićki KG.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 1 sati 17 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 2 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 1 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara