OK Železničar (foto: OK Železničar)
OK Železničar (foto: OK Železničar)
31.10.2018, 21:15

Odbojkašice Železničara savladale Dinamo u Pančevu

č: | fb:

Odbojkašice Železničara večeras su opravdale ulogu favorita i u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije savladale Dinamo u Pančevu sa 3:1 (22:25, 25:18, 25:21, 25:12).

 

Oluić je ostvarila 18 poena, Mladenović 16, Lukić i Kutlešić po 11, Gajić 10, Lazarević i Vasileva po 3, Stanimirović 2 i Ranković 1. Lajkovčanke su imale solidan prijem, odlično servirale i bile efikasne u napadu. Želja brani trofej osvojen ove godine, kada je pobedom nad Crvenom Zvezdom ostvario najveći uspeh lajkovačkog sporta.

 

Favoriti su bili sigurni i u ostalim četvrtfinalnim utakmicama 53. Kupa Srbije, takođe na gostovanjima. Vizura je pobedila Spartak u Subotici sa ubedljivih 3:0, Jedinstvo (SP) u Beogradu je savladalo Partizan sa 3:1,  a istim rezultatom Crvena Zvezda je dobila TENT u Obrenovcu. Revanš utakmice se igraju tek 28. novembra.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 2 sati 23 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 52 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...