PK Valis (foto: PK Valis)
PK Valis (foto: PK Valis)
18.11.2018, 12:27

Plivači Valisa uspešni na još jednom takmičenju

č: | fb:

Ovog vikenda u Kragujevcu je održan sedmi međunarodni miting "Kup Kragujevca", na kome je učestvovalo 39 klubova sa 678 plivača iz Srbije i BIH.

 

Plivački klub "Valis" je nastupio sa 33 plivača svih uzrasnih kategorija, koje su predvodili treneri Vladimir Bošković, Branislav Kovačević i Nemanja Radović.

 

U disciplini 50 metra prsno Mihailo Ilić je bio najbolji u svojoj kategoriji isplivavši deonicu za 50,04 sekunde. Anja Radojević je u disciplinama 50 metara i 100 metara leđno stigla do srebrnih medalja.

 

Muška štafeta Valisa u sastavu: Stefanović, Srećković, Mijailović i Dašković je bila druga, a do srebrne medalje stigla je i ženska štafeta u sastavu: Radojević, Damnjanović, Tomašević i Todorčević.

 

U sve tri trke u disciplinama 50 metara i 100 metara slobodno, ali i 50 metara leđno Simon Stefanović je bio treći, Ognjen Dašković je u disciplinama 100 metara slobodno i 100 metara leđno osvojio bronzane medalje.

 

Tijana Todorčević je u cilj stigla na trećoj poziciji u disciplinama 100 metara i 200 metara slobodno. Jana Tomašević je u disciplini 100 metara delfin bila treća, dok je na duplo dužoj deonici na 200 metarA delfin Nora Damnjanović imala isti uspeh.

Aktuelno

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati 8 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Blagovremeno otkrivanje problema Pre 6 sati 8 minuta

Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade Doma zdravlja

U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Valjevo već 15 godina funkcionišu Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade. Cilj rada savetovališta jeste blagovremeno otkrivanje...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 6 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 dan 6 sati

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...