Karate klub 014 (foto: Kolubarske.rs)
Karate klub 014 (foto: Kolubarske.rs)
04.03.2019, 12:43

Najuspešniji karate klub Mionica i član KK 014 Matija Radosavljević

č: | fb:

Tradiocionalni karate turnir "Valjevo open - Memorijal Svetlana Radojević" održan je po osmi put u Valjevu u organizaciji Karate kluba 014 Valjevo.

 

Ove godine na turniru, koji se održava u čast prerano preminule karatistkinje Svetlane Radojević, učestvovalo je 35 klubova, sa 200 takmičara iz cele Srbije.

 

Za najuspešni klub proglašen je KK Mionica, dok je najuspešniji takmičar bio član KK 014 Valjevo Matija Radosavljević. Među nagrađenima su i najmađi takmičari Ružica Petrović KK Gornji Milanovac i Simić Luka KK Bajina Bašta, a specijalno priznanje dodeljeno je KK Bor, kao klubu koji je najudaljeniji od Valjeva.

              

Takmičari KK 014 iz Valjeva i pored obaveza koje su imali kao domaćini bili su uspešni osvojivši 13 odličja u raznim uzrasnim kategorijama.

 

Zlatne medalje osvojili su Ana Živanović, Nikola Milivojević, Matija Soldatović, Ksenija Kosić i Matija Radosavljević. Srebrne medalje su dobile Višnja Đurđević, Anđela Pavić, Tamara Dražić i Ivana Matić, a bronzane Anđela Mitrović, Nikola Petrović, Uroš Andrić i Viktor Ćelić.

 

Rukovodstvo i treneri kluba KK 014, kažu da su ponosni na održani turnir i posebno ističu "fer i sportski odnos svih učesnika turnira, koji su svojim ponašanjem i ostvarenim rezultatima doprineli da turnir održan u Valjevu bude pravi praznik sporta".

 

Nadaju se da će karate turnir "Valjevo open - Memorijal Svetlana Radojević" u narednom periodu ući na sportsku mapu grada Valjeva i još uspešnije promovisati karate sport i grad Valjevo kao grad karatea. 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 21 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 31 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara