BK Metalac- šampioni (foto: BK Metalac)
BK Metalac- šampioni (foto: BK Metalac)
10.05.2019, 18:12

Bokseri valjevskog Metalca prvaci države

č: | fb:

Bokseri valjevskog Metalca su ekipni šampion Srbije. U poslednjem kolu Bokserske lige Srbije BK Metalac je pobedio 16:0 Naisus iz Niša i tako postao prvak države u boksu. Večerašnji rezultat najbolje govori o nadmoći valjevskih boksera i zasluženoj šampionskoj tituli.

 

Ovom istorijskom pobedom bokseri Metalca su u grad na Kolubari doneli prvu titulu šampiona države. BK Metalac je do sada dva puta bio vicešampion države i jednom je bio u finalu Kupa Jugoslavije. 

 

Pobede za Metalac ostvarili su i ispisali zlatnu stranicu valjevskog sporta: Dušan Janjić, Nemanja Gavrilović, Damjan Grmuša, Lazar Stanojević, Aleksa Marković, Milosav Savić, Milutin Stanković, Saša Milovac, Nikola Živanović, Miloš Cvjetičanin, Nikola Polić, Robert Halas.

 

Zarija Andrić, Nenad Dimitrijević i Bojan Arsić su treneri BK Metalac, tim menadžer Dušan Pantelić i predsednik kluba Đorđe Milanović.

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara