Plivači Valisa na mitingu u Kragujevcu (foto: PK Valis)
Plivači Valisa na mitingu u Kragujevcu (foto: PK Valis)
11.11.2019, 07:54

Plivački klub "Valis" treći u Kragujevcu

č: | fb:

Na međunarodnom plivačkom mitingu u Kragujevcu, na kome je učestvovalo 30 klubova iz Grčke, BiH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije, sa 388 plivača, valjevski "Valis" je zauzeo treće mesto ekipno, dok je Anja Radojević proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji.

 

Valjevska plivačica Anja Radojević je bila najbolja u disciplinama 50m i 100m leđno, a do bronze je stigla u disciplini 50m slobodno. Štafeta Valisa u disciplini 4x50m mešovito miks u sastavu: Radojević, Damnjanović, Dašković i Stefanović je bila druga u apsolutnoj konkurenciji. Anđelija Damnjanović je bila najbolja  u disciplinama 50m i 100m prsno.

 

Milica Ristić je bila najbolja u disciplini 50m leđno u svojoj kategoriji, dok je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno stigla do srebra. Jana Tomašević je u disciplini 100m delfin stigla do srebra, dok je treća bila u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno. Simon Stefanović je bio drugi u disciplini 400m slobodno i treći u disciplini 50m slobodno, a Teodora Ilić  druga u disciplini 50m prsno. Ognjen Dašković  je stigao do bronze u disciplinama 50m slobodno i 200m slobodno. Vuk Tešanović je bio treći u disciplini 100m delfin, a Maša Radojević je postigla isti uspeh u disciplini 100m slobodno.

 

"Ovaj miting je pokazao da možemo da kažemo da smo među najboljim klubovima regiona, ali i u zemlji. Najbolji plivači su potvrdili uzlazni nivo forme što ohrabruje pred državno prvenstvo koje nas očekuje u decembru. Podsećamo sugrađane da svakog radnog dana od 18 časova u bazenu Tehničke škole vršimo upis novih članova, a akcenat je na neplivačima i plivačima od 6 do 8 godina", kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 20 sati 9 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara