Karatisti osvojili medalje (foto: Karate klub 014)
Karatisti osvojili medalje (foto: Karate klub 014)
24.11.2019, 11:22

Valjevski karatisti osvojili četiri medalje

č: | fb:

Valjevski karatisti osvojili su četiri medalje na karate turniru "Užički pobednik 2019", koji je održan juče u gradu na Đetinji. Na ovm turniru, u organizaciji Karate kluba Užice, nastupilo je preko 45 karate klubova sa oko 200 takmičara.

 

Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa četri takmičara, tri u kategoriji kata i jednim u borbama i ostvario odličan rezultat. Ana Živanović osvojila je zlatnu medalju i prvo mesto u klasi D, u klasi E nastupile su Ksenija Kosić koja je osvojila zlatnu medalju i prvo mesto i Anđela Mitrović koja je zauzela drugo mesto i osvojila srebrnu medalju. U borbama u svojoj kategoriji nastupio je Aleksandar Milošević, koji je posle teške borbe, uspeo da osvoji zlatnu medalju i bude prvi.

 

Mlade karatiste su predvodili treneri Čedomir Bajkin i Vladan Živanović, koji su zajedno sa trenerima Predragom Brankovićem, Milanom Lepojevićem i Milenkom Lukićem, odlično tempirali formu takmičara.

 

"Svi takmičari Karate kluba 014 dostojanstveno su predstavljali svj klub i grad Valjevo, i u izuzetno jakoj konkurenciji postigli odlične rezultate. Nastavljamo sa predanim i odgovornim radom, kako bi i na prestojećim turnirima postizali zapažene rezultate i postepeno se pripremao za državno prvenstvo", rekli su treneri valjevskih karatista.

 

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara