Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2014, 19:17

Jedinstvu bod u Aranđelovcu

č: | fb:

Fudbaleri ubskog Jedinstva osvojili su bod na startu Srpske lige Zapad. Igrali su 0:0 sa Šumadijom u Aranđelovcu. Obe ekipe imali su po dve – tri polušanse, pa je remi pravedan. Ubljani su, naravno zadovoljniji, a njihov trener Srđan Jovanović Čobanja majstor je igre „na nulu“, posebno u gostima, kada se isplati kontrola poseda lopte i igra „do noge“. U 2. kolu, na Ubu je komšijski derbi Jedinstvo – Železničar (Lajkovac).

U Srpskoj ligi Zapad, Želja sutra dočekuje Pobedu iz Beloševca, kod Kragujevca, dok Budućnost-Krušik igra sa Jošanicom u Novom Pazaru, takođe od 17.30 sati.

U Zonskoj ligi Drina, Radnički je na Petom puku poražen od imenjaka iz Klubaca, kod Loznice – 0:1 (0:0). Strelac jedinog kola, na oko pet minuta pre kraja, bio je „bonus igrač“ Vićić posle jedne polukontre gostiju. Valjevci su imali više od igre ali su bezopasno napadali, što im se, kako to biva, na kraju osvetilo. Brezovica je izgubila od Sloge u Bajinoj Bašti rezultatom 0:2. Lajkovački Zadrugar je poražen od Jedinstva u Vladimircima rezultatom 1:2.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara