Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2014, 19:17

Jedinstvu bod u Aranđelovcu

č: | fb:

Fudbaleri ubskog Jedinstva osvojili su bod na startu Srpske lige Zapad. Igrali su 0:0 sa Šumadijom u Aranđelovcu. Obe ekipe imali su po dve – tri polušanse, pa je remi pravedan. Ubljani su, naravno zadovoljniji, a njihov trener Srđan Jovanović Čobanja majstor je igre „na nulu“, posebno u gostima, kada se isplati kontrola poseda lopte i igra „do noge“. U 2. kolu, na Ubu je komšijski derbi Jedinstvo – Železničar (Lajkovac).

U Srpskoj ligi Zapad, Želja sutra dočekuje Pobedu iz Beloševca, kod Kragujevca, dok Budućnost-Krušik igra sa Jošanicom u Novom Pazaru, takođe od 17.30 sati.

U Zonskoj ligi Drina, Radnički je na Petom puku poražen od imenjaka iz Klubaca, kod Loznice – 0:1 (0:0). Strelac jedinog kola, na oko pet minuta pre kraja, bio je „bonus igrač“ Vićić posle jedne polukontre gostiju. Valjevci su imali više od igre ali su bezopasno napadali, što im se, kako to biva, na kraju osvetilo. Brezovica je izgubila od Sloge u Bajinoj Bašti rezultatom 0:2. Lajkovački Zadrugar je poražen od Jedinstva u Vladimircima rezultatom 1:2.

Aktuelno