Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
17.08.2014, 19:31

„Petarda“ Valjevaca u Novom Pazaru

č: | fb:

Budućnost-Krušik je pobedom od 5:0 (2:0) protiv Jošanice u Novom Pazaru silovito startovala u Srpskoj ligi Zapad. Strelci su bili kapiten Miloš Rašević, Filip Rajevac, Stefan Ilić, Ivan Gentić i Trifunović. Valjevci u drugom kolu dočekuju Bane iz Raške, koji je takođe uknjižio tri boda.

U Lajkovcu, Železničar je igrao samo 0:0 sa Pobedom iz Beloševca, kod Kragujevca. Juče, takođe 0:0, Jedinstvo je igralo sa Šumadijom u Aranđelovcu. U drugom kolu je komšijski derbi na Ubu: Jedinstvo – Železničar.

U Zonskoj ligi Drina, OFK Osečina je danas, uprkos kadrovskim problemima zbog trovanja nekoliko igrača, savladala šabački Borac sa 2:1, golovima Mitrovića iz jedanaesterca i Smailagića, dok je mionička Ribnica igrala 1:1 sa Slogom u Sjenici.

Juče, Brezovica je izgubila 0:2 u .Bajinoj Bašti, lajkovački Zadrugar od Jedinstva u Vladimircima sa 1:2, dok je Radnički na Petom puku poražen od Radničkog iz Klubaca, kod Loznice, sa minimalnih 0:1.

 

U 2. kolu, Brezovica gostuje u Sevojnu, Ribnica dočekuje Radnički, Zadrugar ekipu Polimlja iz Prijepolja, dok OFK Osečina igra sa FAP-om u Priboju na Limu.

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 18 sati 33 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara