Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
24.09.2020, 07:03

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

č: | fb:

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, pa se broj preminulih u Kolubarskom okrugu popeo na 55. Od početka pandemije u Valjevu je 31 lice preminulo, u Mionici šestoro, u Lajkovcu i Ljigu po petoro i u Osečini četiri osobe koliko i u Ubu.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 23. septembra, u Valjevu su još četiri osobe inficirane koronavirusom, dok u ostalim opštinama nije bilo novozaraženih.

 

U septembru deset dana nije bilo novozaraženih u Valjevu, potom je od 15. do 21. septembra bilo petoro, dva dana bez novoobolelih, da bi 23. septembra evidentirano četvoro novozaraženih.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 1667; u Valjevu 1184, u Mionici 115, u Ubu 111, u Lajkovcu 101, slede Ljig 86 i Osečina 70 obolelih od koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo nema na lečenju pacijenata sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus.

 

U kućnoj izolaciji je 12 osobe iz Valjeva, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nema lica koja u kućnoj izolaciji. Izlečeno je 1600 pacijenata iz Kolubarskog okruga, od toga iz Valjeva 1141 lice.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, u sredu 23. septembra, testirano je 29 osoba u kovid ambulanti i Zavodu za javno zdravlje, dok je prethodnih sedam dana testirano 306 osoba.

Aktuelno

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 43 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 dan

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...