Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
17.10.2020, 07:05

U Valjevu još 11 zaraženih koronavirusom

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 16. oktobra u Valjevu je još 11 osoba zaraženo koronavirusom, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nema novoobolelih.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1735 osobe; u Valjevu 1246 u Mionici 117, u Ubu 111, u Lajkovcu 105, slede Ljig 86 i Osečina 70 osoba obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je pet pacijenta iz Valjeva, u kućnoj izolaciji je 53iz Valjeva, četvoroiz Lajkovca i dvoje iz Mionice.  Od početka epidemije izlečeno je 1615 pacijenata, u Valjevu su preminule 32 osobe, dok je u Kolubarskom okrugu preminule 56 osoba.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje,  od 16. oktobra, testirano je 96 osoba u kovid ambulanti Doma zdravlja,  u Zavodu za javno zdravlje i Bolnici.  

 

Zbog preteće epidemiološke situacije od kovid-19 oboljenja, u Valjevu je od 7. jula vanredna situacija i sprovode se mere Kriznog štaba, Vlade RS i Štaba za vanredne situacije Valjeva.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 53 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara