Plato Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Plato Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
26.10.2020, 11:24

Nije teško poštovati zakon

č: | fb:

Za razliku od prethodnih skupštinskih zasedanja, kada odbornici i predstavnici gradske vlasti nisu mnogo marili za propisane epidemiološke mere i većina ih je bila bez zaštitne maske, na sednici Skupštine grada koja je održana u četvrtak svi su imali masku. Doduše nekoliko odnornika je masku nosilo na bradi.

 

Tako su predstavnici gradske i izvršne vlasti pokazali da mogu da poštuju zakone i propose.

Odbornici sa maskama

Odbornici sa maskama (Foto: Đorđe Đoković)

Takođe, za razliku od prethodnih skupštinskih zasedanja kada je na platou Centra za kulturu, gde se održavaju sednice lokalnog parlamenta, bilo parkirano dvadesetak automobila, ovaj put plato je bio prazan.

 

"S obzirom na to da su nam mnogi zamerili, a vi novinari o tome i pislai, da sno bahati, da ne poštujemo zakon i mere, a očekujemo od građana da nose maske i da se ne parkiraju tamo gde nije dozvoljeno, i da svojim ponašanjem dajemo loš primer, ovaj put smo se ponašali u skladu sa propisima", kaže za Kolubarske.rs jedan odbornik.

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 3 sati 4 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 53 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.