Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
29.10.2020, 07:57

Službenim vozilom usmrtio čoveka i pobegao

č: | fb:

Kako Direktno saznaje, R. N. (49) jedan od direktora Elektroprivrede Srbije i bivši direktor elektrana u sastavu Đerdapa, uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče na auto-putu "Miloš Veliki" službenom vozilom usmrtio N. M. (42) iz sela Babajić kod Ljiga, a njegovog maloletnog sina M. M. teško povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

 

Pojedini mediji su objavili da je "škoda", kojom je usmrćen otac i teško povređen sin (16), službeno vozilo EPS-a, ali se ostalo na tome.

 

MUP je u utorak medijima dostavio saopštenje, koje su objavile i Kolubarske.rs, da je uhapšen osumnjičeni R. N. iz Surdulice po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu i da mu je određeno zadržavanje do 48 časova i da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Policija je navela se sumnja da je R. N. 25. oktobra na auto-putu Preljina - Beograd upravljajući "škodom" naleteo na četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Osumnjičeni je potom pobegao, a policija ga je sutradan identifikovala i uhapsila, saopštila je policija.

 

Kako Direktno prenosi, do nesreće je došlo kada je R. N službenom "škodom", iz još neutvrđenih razloga, skrenuo iz srednje u krajnju desnu traku i udario u oca i sina, koji su došli da odšlepaju automobil u kvaru. Retrovizorom je najpre oborio tinejdžera, koji se nakon pada onesvestio, i ima povrede ruke i kuka. Automobil je potom pokosio N. M, nabacio ga na šoferšajbnu i odbacio sve do njegovog kamiona.

 

Kako se sumnja, R. N. je umesto da stane i pomogne, pobegao s lica mesta!

 

Svedok nesreće, čovek po čijii automobil su došli otac i sin, pomogao je mladiću i pokušao da spase pregaženog čoveka.

 

"Škoda" je odmah nađena - bez šoferšajbne. Ipak, ubrzo je otkriveno ko je bio za volanom službene "škode" i odbegli vozač je nađen i uhapšen, piše Direktno.

Aktuelno

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara

SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
Na obeležavanje godišnjice "Oluje" 4.08.2022

Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti...  · 19 komentara