Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
30.10.2020, 07:55

Povećava se broj novozaraženih u Kolubarskom okrugu

č: | fb:

Povećava se broj novozaraženih u Kolubarskom okrugu, u prethodna 24 časa još 53 je inficirano koronavirusom, a u Valjevu je drugi dan za redom broj pozitivnih preko 30.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 29. oktobra u Valjevu je još 31 osoba zaražena koronavirusom, a što se tiče ostalih opština Kolubarskog okruga, jedino nema novoinficiranih u Ubu. U Ljigu je još devetoro zaraženo, u Mionici sedmoro, po troje u Lajkovcu i Osečini.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 2032, u Valjevu 1478, u Mionici 145, u Lajkovcu 121, u Ubu 117,  slede Ljig 97 i Osečina 74.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 19 pacijenta iz Valjeva, dva iz Lajkovca i po jedan pacijent iz Mionice i Ljiga, dok je u kućnoj izolaciji je 251 iz Valjeva, 28 iz Mionice, 16 iz Lajkovca, deset iz Ljiga, šest iz Uba i četiri iz Osečine. Od početka epidemije izlečeno je 1638 iz Kolubarkog okruga, u Valjevu su preminule 32 osobe, dok je u Kolubarskom okrugu preminulo 56 osoba.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje,  od 29. oktobra, testirano je 150 osoba u kovid ambulanti Doma zdravlja, Zavodu za javno zdravlje i Bolnici, što je najviše testiranih u poslednja dva meseca.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 7 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 44 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara