Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2020, 10:55

Napadnuti policajci prilikom intervencije u Tešnjaru

č: | fb:

Trojica valjevskih policajaca napadnuta su sinoć oko 20.30 časova prilikom intervencije u Tešnjaru, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići M. M. (24), D. V. (24), I. M. (29) i B. J. (24) napali su službenike MUP-a D. D. D. V. i P. M. i naneli im lakše telesne povrede.

 

Kako nezvanično saznajemo, napadači su kod ugostiteljskog objekta "Paleta" u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru napali trojicu policajaca tako što su ih najpre vukli za uniformu, zatim im zadali više udaraca i ujedali.

 

Prema navodima naših izvora, policija je prilikom patroliranja uočila nepropisno parkiran džip u blizini kafića "Paleta" u Tešnjaru. Zaustavili su se da provere ko je vlasnik vozila, a tada su videli da je gužva u objektu i da je nekoliko gostiju na stolu. Policajce je, prilikom pokušaja da uđu u kafić, na vratima zaustavio mladić nedozvoljavajući im, uz pretnje i psovke, da uđu. Nakon toga je izašlo nekoliko mladića koji su napali policajce.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti mladići su uhapšeni, određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su sprovedeni u KPZ Valjevo u istražno odeljenje.

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 41 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 18 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara