Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2020, 10:55

Napadnuti policajci prilikom intervencije u Tešnjaru

č: | fb:

Trojica valjevskih policajaca napadnuta su sinoć oko 20.30 časova prilikom intervencije u Tešnjaru, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići M. M. (24), D. V. (24), I. M. (29) i B. J. (24) napali su službenike MUP-a D. D. D. V. i P. M. i naneli im lakše telesne povrede.

 

Kako nezvanično saznajemo, napadači su kod ugostiteljskog objekta "Paleta" u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru napali trojicu policajaca tako što su ih najpre vukli za uniformu, zatim im zadali više udaraca i ujedali.

 

Prema navodima naših izvora, policija je prilikom patroliranja uočila nepropisno parkiran džip u blizini kafića "Paleta" u Tešnjaru. Zaustavili su se da provere ko je vlasnik vozila, a tada su videli da je gužva u objektu i da je nekoliko gostiju na stolu. Policajce je, prilikom pokušaja da uđu u kafić, na vratima zaustavio mladić nedozvoljavajući im, uz pretnje i psovke, da uđu. Nakon toga je izašlo nekoliko mladića koji su napali policajce.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti mladići su uhapšeni, određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su sprovedeni u KPZ Valjevo u istražno odeljenje.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 2 sati 47 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 1 dan

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...