Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2020, 10:55

Napadnuti policajci prilikom intervencije u Tešnjaru

č: | fb:

Trojica valjevskih policajaca napadnuta su sinoć oko 20.30 časova prilikom intervencije u Tešnjaru, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići M. M. (24), D. V. (24), I. M. (29) i B. J. (24) napali su službenike MUP-a D. D. D. V. i P. M. i naneli im lakše telesne povrede.

 

Kako nezvanično saznajemo, napadači su kod ugostiteljskog objekta "Paleta" u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru napali trojicu policajaca tako što su ih najpre vukli za uniformu, zatim im zadali više udaraca i ujedali.

 

Prema navodima naših izvora, policija je prilikom patroliranja uočila nepropisno parkiran džip u blizini kafića "Paleta" u Tešnjaru. Zaustavili su se da provere ko je vlasnik vozila, a tada su videli da je gužva u objektu i da je nekoliko gostiju na stolu. Policajce je, prilikom pokušaja da uđu u kafić, na vratima zaustavio mladić nedozvoljavajući im, uz pretnje i psovke, da uđu. Nakon toga je izašlo nekoliko mladića koji su napali policajce.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti mladići su uhapšeni, određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su sprovedeni u KPZ Valjevo u istražno odeljenje.

 

 

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 11 sati 32 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 37 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 11 sati 32 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...