Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2020, 10:55

Napadnuti policajci prilikom intervencije u Tešnjaru

č: | fb:

Trojica valjevskih policajaca napadnuta su sinoć oko 20.30 časova prilikom intervencije u Tešnjaru, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići M. M. (24), D. V. (24), I. M. (29) i B. J. (24) napali su službenike MUP-a D. D. D. V. i P. M. i naneli im lakše telesne povrede.

 

Kako nezvanično saznajemo, napadači su kod ugostiteljskog objekta "Paleta" u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru napali trojicu policajaca tako što su ih najpre vukli za uniformu, zatim im zadali više udaraca i ujedali.

 

Prema navodima naših izvora, policija je prilikom patroliranja uočila nepropisno parkiran džip u blizini kafića "Paleta" u Tešnjaru. Zaustavili su se da provere ko je vlasnik vozila, a tada su videli da je gužva u objektu i da je nekoliko gostiju na stolu. Policajce je, prilikom pokušaja da uđu u kafić, na vratima zaustavio mladić nedozvoljavajući im, uz pretnje i psovke, da uđu. Nakon toga je izašlo nekoliko mladića koji su napali policajce.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti mladići su uhapšeni, određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su sprovedeni u KPZ Valjevo u istražno odeljenje.

 

 

Aktuelno

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara

SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
Na obeležavanje godišnjice "Oluje" 4.08.2022

Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti...  · 19 komentara