Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
02.11.2020, 11:52

Saopštenje Minisitarstva odbrane o nesreći na poligonu

č: | fb:

Povodom tragičnog događaja na poligonu namenske industrije Begove Vode, saopštenjem za javnost oglasilo se Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

 

U saopštenju se navodi da je "tokom realizacije redovnih zadataka Holding kompanije Krušik Valjevo na bojevoj glavi za protivoklopnu raketu, danas oko 11 časova na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva, došlo do eksplozije od koje je poginuo radnik Krušika M. J, a povređen je radnik M. P. koji je učestvovao u realizaciji opitovanja".

 

Povređeni radnik M.P. odmahje prevezen u Zdravstveni centar u Valjevu gde je hospitalizovan i ukazana mu je medicinska pomoć.

 

Odmah po nastanku vanrednog događaja Holding kompanija "Krušik" obavestila je nadležne državne organe koji će izvršiti uviđaj, saopštilo je Ministarsvo odbrane.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 8 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 45 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara