Registracija Prijava preko FB
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
02.11.2020, 11:52

Saopštenje Minisitarstva odbrane o nesreći na poligonu

č: | fb:

Povodom tragičnog događaja na poligonu namenske industrije Begove Vode, saopštenjem za javnost oglasilo se Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

 

U saopštenju se navodi da je "tokom realizacije redovnih zadataka Holding kompanije Krušik Valjevo na bojevoj glavi za protivoklopnu raketu, danas oko 11 časova na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva, došlo do eksplozije od koje je poginuo radnik Krušika M. J, a povređen je radnik M. P. koji je učestvovao u realizaciji opitovanja".

 

Povređeni radnik M.P. odmahje prevezen u Zdravstveni centar u Valjevu gde je hospitalizovan i ukazana mu je medicinska pomoć.

 

Odmah po nastanku vanrednog događaja Holding kompanija "Krušik" obavestila je nadležne državne organe koji će izvršiti uviđaj, saopštilo je Ministarsvo odbrane.

Aktuelno

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 8 sati 13 minuta

U Valjevu 150 novozaraženih

U Valjevu je još 150 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu još 272. Hospitalizovano je 154 kovid pacijenata. Testirano je u Kolubarskom okrugu 362, u Kovid ambulanti Doma zdravlja 211.

Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
Afere bez epologa Pre 1 dan 12 sati

Srbiji treba rumunski scenario!

Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski...  · 13 komentara