Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
10.12.2020, 10:39

Trojica muškaraca palicama pretukla mladića

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila trojicu muškaraca iz Valjeva M. R. (22), N. J. (25) i B. P. (42), zbog sumnje da su palicama pretukli N. J. (29) iz sela Zlatarić, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju, oni su sinoć oko 20 časova u Ulici Pere Komirićanca u Valjevu napali N. J. i zadali mu palicama više udaraca po telu i glavi. Prebijanju je prisustvovao još jedan muškarac sa kojim je policija obavila razgovor, dok je jedna žena, očevidac ovog prebijanja, policiji rekla da je videla lica kako palicama zadaju udarce jednom mladiću, a navela je i da je prepoznala jednog od napadača.

 

Pretučeni N. J. je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo gde mu je ukazana prva pomoć. Konstatovane su teške telesne povrede, opasne po život, zbog čega je hitno transportovan u Beograd na dalje lečenje.

 

Trojici uhapšenih muškaraca je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti sprovedeni u valjevsko Osnovno javno tužilaštvo.

 

Prema nezvaničnim informacijama, sva trojica osumnjičenih M. R, N. J. i B. P. su od ranije poznata policiji.

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 10 sati 57 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 1 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 10 sati 57 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...