Registracija Prijava preko FB
Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
Zoran Jakovljević (foto: Kolubarske.rs)
13.12.2020, 07:42

Zoran Jakovljević predsednik valjevskih demokrata

č: | fb:

Predsednik valjevskih demokrata je građevinski inženjer Zoran Jakovljević, nekadašnji gradonačelnik Valjeva.

 

Na sinoć održanim neposrednim izborima, pored predsednika, valjevske demokrate su od 20 kandidata izabrale 15 članova Gradskog odbora. Demokrate su u skladu sa Statutom stranke na listi za izbor kandidata imale trećinu žena i deset posto mlađih od 30 godina.   

 

Zoran Jakovljević se zahvalio svima koji su glasali rekavši da raduje to što je na ovim izborima učestvovalo preko 80 posto članova sa pravom glasa.

 

"Sledi nam konstituisanje Gradskog odbora, Izvršnog odbora i ostalih tela, a nakon toga težak rad na terenu kako bismo građanima približili politiku Demokratske stranke i ubedili ih u svoje namere. Reformisaćemo stranku, završiti sa lošim praksama i primenjivati demokratske principe funkcionisanja. Na prvom mestu će nam biti javni interes, a potom interes stranke", poručio je novoizabrani predsednik valjevskog odbora DS Zoran Jakovljević.

 

Potpredsednici GrO DS, Izvršni odbor i predsednik IO, kao i sekretar GrO DS, biće izabrani na prvoj konstitutivnoj sednici, koja će biti održana do kraja godine najverovatije onlajn zbog epidemiološke situacije.

 

Izborom Zorana Jakovljevića za predsednika GrO DS, valjeske demokrate su dobile novo rukovodstvo nakon više od godinu i po dana pošto je tadašnji predsednik Slobodan Pavlović podneo ostavku. On je ostavku podneo sredinom maja prošle godine i tada je za poverenika postavljen Dejan Nikolć iz Beograda. 

 

 

Aktuelno

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 6 sati 28 minuta

U Valjevu 150 novozaraženih

U Valjevu je još 150 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu još 272. Hospitalizovano je 154 kovid pacijenata. Testirano je u Kolubarskom okrugu 362, u Kovid ambulanti Doma zdravlja 211.

Razgovori pod lipom (foto: Đorđe Đoković)
Afere bez epologa Pre 1 dan 11 sati

Srbiji treba rumunski scenario!

Brojne afere, koje već godinama potresaju Srbiju, doživeće svoj epilog onda kada Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odu sa vlasti, i kada se usposatvi vladavina prava. Srbiji treba rumunski...  · 13 komentara