Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
Nove SNS prostorije (foto: DjordjeDjokovic)
14.12.2020, 07:54

Jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove SNS prostorije

č: | fb:

Za četiri meseca, od dolaska SNS vlasti na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, jedino novo što je nova vlast otvorila u Valjevu jesu nove prostorije Gradskog odbora SNS.  

 

Srpska napredna stranka koja, kako kažu čelnici te stranke, "vodi računa o građanima i čini sve da narodu bude bolje" je krajem novembra otvorila nove stranačke prostorije u prizemlju tek izgrađene zgrade u Hajduk Veljkovoj ulici.

 

Kako su saopštili valjevski naprednjaci biće to mesto za "dobronamerne sugestije" i mesto za "rešavanje realnih problema građana". Postavlja se pitanje šta će raditi gradska vlast ako će se u partiji rešavati "realni problmi građana"?

Otvaranje prostorija

Otvaranje prostorija (Foto: SNS)

Otvaranju novih stranačkih prostorija ili jedine investicije za četiri meseca u gradu, koje je bilo skromno zbog epidemiološke situacije, prisustvavala su trojica šefova Valjeva, koja inače nisu iz Valjeva, ali su "gospodari ovog grada" – Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

 

Otvaranju novih SNS prostorija prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji nije član Srpske napredne stranke.

Nove SNS prostorije

Nove SNS prostorije (Foto: Đorđe Đoković)

Nove stranačke prostorije SNS nisu bile na listi brojnih predizbornih obećanja i najavljenih investicija, o kojima je u kampanji govorio tada kandidat SNS, a danas SNS gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Ali mnoga jesu, a nijedno nije ispunjeno niti je nešto za četiri meseca započeto.

 

Gojković je najavio da će saobraćajnica u industrijskoj zoni biti završena do jeseni ove godine, najavio je dolazak investitora, projekte za smanjenje aerozagađenja i gasifikaciju, dogradnju vrtića u Kolubari 2, projekat prenamene Šeste škole, rekonstrukciju gradskih ulica, pre svega Vuka Karadžića, završetak objekta Doma vojske i zgrade Radio Valjeva... Jedno od obećanja je bilo i izgradnja dve višeetažne garaže...

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 12 sati 49 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 45 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara