Europrom (foto: Europrom)
Europrom (foto: Europrom)
17.12.2020, 09:56

Paketi pomoći najugroženijima

č: | fb:

U susret predstojećim praznicima, kompanija "Europrom" pokloniće 1150 prehrambeno-hemijskih paketa socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

Paketi će biti poklonjeni u opštinama u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti uručeno 550 paketa, po stotinu u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju i Loznici.

 

Kako je saopšteno iz "Europroma", akcija će biti realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).

Europrom paketi

Europrom paketi (Foto: Europrom)

 

"Europrom" je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo. Ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Aprilska akcija bila je organizovana u Valjevu, a sada pred novogodišnje i božićne praznike "Europrom" će realizovati akciju u svih sedam opština u kojima posluje.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručili su iz "Europroma".

Aktuelno

Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
Nakon trogodišnje pauze Pre 14 sati 23 minuta

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti...  · 4 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Za manje od godinu dana četiri "događaja" Pre 18 sati 19 minuta

Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog...  · 12 komentara

Apelacioni sud (foto: www.bg.ap.sud.rs)
Piše Danas 29.05.2023

Istoričari o rehabilitaciji Nikole Kalabića

Kalabić nikada nije bio osuđen da bi bio rehabilitovan; najgora stvar u rehabilitaciji Kalabića je zapravo neumesna primena pravnih formalnosti; po Ustavu i zakonu je taj proces završen..., kažu za...  · 9 komentara