Europrom (foto: Europrom)
Europrom (foto: Europrom)
17.12.2020, 09:56

Paketi pomoći najugroženijima

č: | fb:

U susret predstojećim praznicima, kompanija "Europrom" pokloniće 1150 prehrambeno-hemijskih paketa socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

Paketi će biti poklonjeni u opštinama u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti uručeno 550 paketa, po stotinu u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju i Loznici.

 

Kako je saopšteno iz "Europroma", akcija će biti realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).

Europrom paketi

Europrom paketi (Foto: Europrom)

 

"Europrom" je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo. Ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Aprilska akcija bila je organizovana u Valjevu, a sada pred novogodišnje i božićne praznike "Europrom" će realizovati akciju u svih sedam opština u kojima posluje.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručili su iz "Europroma".

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 1 sati 14 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar