Europrom (foto: Europrom)
Europrom (foto: Europrom)
17.12.2020, 09:56

Paketi pomoći najugroženijima

č: | fb:

U susret predstojećim praznicima, kompanija "Europrom" pokloniće 1150 prehrambeno-hemijskih paketa socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

Paketi će biti poklonjeni u opštinama u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti uručeno 550 paketa, po stotinu u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju i Loznici.

 

Kako je saopšteno iz "Europroma", akcija će biti realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).

Europrom paketi

Europrom paketi (Foto: Europrom)

 

"Europrom" je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo. Ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Aprilska akcija bila je organizovana u Valjevu, a sada pred novogodišnje i božićne praznike "Europrom" će realizovati akciju u svih sedam opština u kojima posluje.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručili su iz "Europroma".

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 9 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 12 sati 20 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara