Registracija Prijava preko FB
Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
25.12.2020, 06:54

Načelnica Gradske uprave Jelica Panjković-Tešić podnela ostvaku

č: | fb:

Načelnica Gradske uprave Valjeva Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, podnela je ostavku na tu funkciju, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Panjković-Tešić je na čelo Gradske uprave postavljena 1. aprila 2018. godine, nakon javnog konkursa na period od pet godina. Pre toga je bila načelnica Odeljenja za poslove organa grada.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potvrdio je za Kolubarske.rs da je Panjković-Tešić podnela ostavku. Na pitanje zbog čega, kratko je odgovorio "iz ličnih razloga".

 

Nezvanično saznajemo da je Panjković-Tešić podnela ostavku na mesto načelnika "pod pritiskom i na zahtev gradskog rukovodstva" jer je na njen rad bilo, navodno, dosta pritužbi iz same Gradske uprave, ali i zbog toga što je i "Beograd imao primedbe na njen rad".

 

Novi načelnik biće izabran na konkursu koji će raspisati Gradska uprava, a do tada će ovu funkciju obavljati zamenik načelnika Gradske uprave Dragana Đenić, koja je takođe izabrana na konkursu na period od pet godina.

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 16 sati 7 minuta

U Valjevu preminula još jedna osoba, 30 novozaraženih

Od posledica koronavirusa u Valjevu je preminula još jedna osoba, pozitivno još 30, dok je u odnosu na prethodni izveštaj u Kolubarskom okrugu novoobolelih 37. Hospitalizovano je 84 pacijenta,...

Vakcina (foto: Đorđe Đoković)
Saopšteno iz Doma zdravlja Pre 20 sati 9 minuta

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu radnim danima na...

Valjevo (foto: Đorđe Šoković)
Saopštenje Lokalnog fronta Va 23.01.2021

Grad, nakon šest godina, knjižio akcije Krušika

Lokalni front Va je uporno ponavljao da je "Krušik" akcionarsko društvo u kojem građani Valjeva imaju akcije vredne preko 825 miliona dinara. Te akcije valjevske fabrike Grad je konačno uknjižio,...  · 13 komentara