Registracija Prijava preko FB
Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
25.12.2020, 06:54

Načelnica Gradske uprave Jelica Panjković-Tešić podnela ostvaku

č: | fb:

Načelnica Gradske uprave Valjeva Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, podnela je ostavku na tu funkciju, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Panjković-Tešić je na čelo Gradske uprave postavljena 1. aprila 2018. godine, nakon javnog konkursa na period od pet godina. Pre toga je bila načelnica Odeljenja za poslove organa grada.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potvrdio je za Kolubarske.rs da je Panjković-Tešić podnela ostavku. Na pitanje zbog čega, kratko je odgovorio "iz ličnih razloga".

 

Nezvanično saznajemo da je Panjković-Tešić podnela ostavku na mesto načelnika "pod pritiskom i na zahtev gradskog rukovodstva" jer je na njen rad bilo, navodno, dosta pritužbi iz same Gradske uprave, ali i zbog toga što je i "Beograd imao primedbe na njen rad".

 

Novi načelnik biće izabran na konkursu koji će raspisati Gradska uprava, a do tada će ovu funkciju obavljati zamenik načelnika Gradske uprave Dragana Đenić, koja je takođe izabrana na konkursu na period od pet godina.

Aktuelno

Mile Jevtić (foto: Dragan Todorović)
Trupni portret Pre 17 minuta

Zašto vajar Mile Jevtić nema izložbu

Ovaj tekst ću početi "pričom iz života". Neki dan krenem kod vajara Milomira Jevtića (1940, Valjevo), koji živi i stvara u svom muzeju na otvorenom, u Bujačiću, iza kafane "Bačije", pored gornjeg...

Rupa u Uzun Mirkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Tri meseca rupa u Uzun Mirkovoj ulici Pre 2 sati 13 minuta

Za dva-tri meseca "sređivanje cele raskrsnice"

U Uzun Mirkovoj ulici pre skoro tri meseca je pukla vodovodna cev. Kvar je saniran, a rupa samo zatrpana kamenjem što pravi probleme vozačima. Iz Vodovoda najavljuju da će biti zakrpljena sledeće...  · 2 komentara

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 20 sati 34 minuta

U Valjevu novozaraženih 23

U Osečini je od posledica koronavirusa preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 47, od toga u Valjevu 23, hospitalizovano je 89 kovid pacijenta. Testirano je 172 na...