Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
Jelica Panjković-Tešić (foto: DjordjeDjokovic)
25.12.2020, 06:54

Načelnica Gradske uprave Jelica Panjković-Tešić podnela ostvaku

č: | fb:

Načelnica Gradske uprave Valjeva Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, podnela je ostavku na tu funkciju, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Panjković-Tešić je na čelo Gradske uprave postavljena 1. aprila 2018. godine, nakon javnog konkursa na period od pet godina. Pre toga je bila načelnica Odeljenja za poslove organa grada.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković potvrdio je za Kolubarske.rs da je Panjković-Tešić podnela ostavku. Na pitanje zbog čega, kratko je odgovorio "iz ličnih razloga".

 

Nezvanično saznajemo da je Panjković-Tešić podnela ostavku na mesto načelnika "pod pritiskom i na zahtev gradskog rukovodstva" jer je na njen rad bilo, navodno, dosta pritužbi iz same Gradske uprave, ali i zbog toga što je i "Beograd imao primedbe na njen rad".

 

Novi načelnik biće izabran na konkursu koji će raspisati Gradska uprava, a do tada će ovu funkciju obavljati zamenik načelnika Gradske uprave Dragana Đenić, koja je takođe izabrana na konkursu na period od pet godina.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 4 sati 15 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...