Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2020, 10:14

Čestitka gradonačelnika za katolički Božić

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković čestitao je Božić sugrađanima koji slave po gregorijanskom kalendaru. Čestitku je uputio ocu Leonidu Bevzi, župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji u Valjevu.

 

"Prilika je da se još jednom podsetimo koliko smo svi isti pred Hristom i koliko nam samo zajedničkim radom i životom sve nedaće mogu biti lakše premostive! Ova godina kao nijedna druga u poslednjih nekoliko decenija nas je opomenula da su najvažnije stvari zdravlje, život i porodica i da nema povlašćenih, niti zaštićenih na ovom svetu. Zbog svega toga, na današnji dan poželimo svojim sugrađanima katoličke veroispovesti, Vašoj crkvenoj zajednici i Vama lično puno zdravlja i snage da se u godini koja dolazi ujedinjeni i složni izborimo sa svim što nas je snašlo i što nam sledi! Mir Božji, Hristos se rodi", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 2 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 1 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...