Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
Lazar Gojković (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2020, 10:14

Čestitka gradonačelnika za katolički Božić

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković čestitao je Božić sugrađanima koji slave po gregorijanskom kalendaru. Čestitku je uputio ocu Leonidu Bevzi, župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji u Valjevu.

 

"Prilika je da se još jednom podsetimo koliko smo svi isti pred Hristom i koliko nam samo zajedničkim radom i životom sve nedaće mogu biti lakše premostive! Ova godina kao nijedna druga u poslednjih nekoliko decenija nas je opomenula da su najvažnije stvari zdravlje, život i porodica i da nema povlašćenih, niti zaštićenih na ovom svetu. Zbog svega toga, na današnji dan poželimo svojim sugrađanima katoličke veroispovesti, Vašoj crkvenoj zajednici i Vama lično puno zdravlja i snage da se u godini koja dolazi ujedinjeni i složni izborimo sa svim što nas je snašlo i što nam sledi! Mir Božji, Hristos se rodi", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 20 sati 57 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...