Medicinski tehničari Doma zdravlja (foto: Branko Petrović)
Medicinski tehničari Doma zdravlja (foto: Branko Petrović)
25.12.2020, 06:59

Medicinski tehničari i sestre Doma zdravlja od danas u KOVID bolnici Batajnica

č: | fb:

Na osnovu zahteva Ministarstva zdravlja Republike Srbije, zbog hitnih potreba za ljudstvom, deset medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo juče je otputovala za Beograd, kako bi se već od danas uključila u rad KOVID bolnice u Batajnici. Njih je ispratila dr Branka Antić, direktor Doma zdravlja.

 

Dom zdravlja Valjevo je uspeo da opredeli deo zaposlenih mladih ljudi, koji su dobrovoljno prihvatili rad u Batajnici. To su dvoje zaposlenih za stalno: Milica Jakić iz Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih i Ognjen Andrić iz Službe hitne pomoći, KOVID koordinator, kao i osmoro sestara i tehničara iz različitih službi primljenih na određeno vreme u toku epidemije.

 

Našim sestrama i tehničarima obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice. U KOVID bolnici Batajnica vremenski će biti angažovani u skladu sa situacijom i potrebama. Ovi mladi ljudi pokazuju spremnost da i na ovaj način pomognu u suzbijanju epidemije, kao i da će im to biti ogromno iskustvo.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 58 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 35 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara