Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
30.12.2020, 11:19

Uhapšeni zbog droge i oružja

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je M. B. (36) i P. G. (36) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Kako se navodi u saopštenju policije, M. B. se sumnjiči da je iz "pežoa 307", koji je policija zaustavila u Popučkama, kroz prozor izbacio dve kesice sa oko 204 grama heroina, a tom prilikom u automobilu u kojem je bio i P. G. pronađena je i manja količina kokaina, elektronska vagica i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.


Prilikom pretresa stana koji koristi M. B. pronađene su četiri kesice sa oko 93 grama heroina i vagica za precizno merenje.


Takođe, policija je u stanu koji koristi P. G. pronašla više tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pištolj i 27 komada municije, pa će protiv njega, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 6 sati 25 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 22 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 13 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara