31.12.2020, 10:33

"Europrom" i ovog decembra poklanja pozorišnu predstavu za decu

č: | fb:

Jedna od lepih praksi kompanije "Europrom", koja se realizuje već deset godina u decembru i doprinosi pokretanju praznične čarolije kod najmlađih, svakako je poklanjanje pozorišne predstave za decu, saopštemo je iz ove kompanije.

 

Sve do ovog decembra i do ove 2020. godine "Europrom" je pozivao mališane da sa mamama, tatama, bakama, dekama i drugim odraslim pratiocima posete Centar za kulturu Valjevo i uživaju u umeću i zgodama valjevskih glumaca, a sala je svake godine bila ispunjena gotovo do poslednjeg mesta.

 

Ovaj decembar iz već poznatih razloga nije dozvolio pune sale. Ipak, iz "Europrom-a" je stigla vest da se nastavlja tradicija darovanja pozorišnih predstava.

 

Za sve koji su zainteresovani otvoren je poziv da se u četvrtak, 31.12.2020. godine udobno smeste sa mališanima u svojim domovima, i tačno u 18 časova posete YOUTUBE kanal "Europroma" (Europrom doo) jer će se upravo tada i upravo na taj način emitovati pozorišna predstava "Carevo NOVOgodišnje odelo".

 

Ovim načinom emitovanja pozorišne predstave omogućava se da u njoj može uživati mnogo veći broj mališana nego što je to bio slučaj ranijih godina (i iz mnogih drugih opština – pored opštine Valjevo).

 

Bojana Perić, menadžer za odnose sa javnošću "Europrom-a", u ime pomenute kompanije kaže:

"Epidemiološka situacija u kojoj smo se svi našli tokom gotovo cele 2020. godine, i u kojoj se i dalje nalazimo, bacila je veliku senku na mnoge stvari kojima smo se radovali, na mnoge bitne i lepe datume, i mnoge aspekte života. Naša ideja je bila da damo svoj doprinos na ovaj način da bar mališani tokom predstojećih praznika osete delić novogodišnje čarolije, i da im ulepšamo poslednji dan ove godine. Dobro poznata ekipa valjevskih glumaca i ovoga puta odlično je uradila svoj posao, i ja mogu samo da dodam da se zaista svim srcem nadam da će se roditelji i mališani u velikom broju odazvati pozivu na ovo neuobičajeno pozorišno veče, i da ćemo svi zajedno uživati. Dragi drugari, očekujemo vas!".

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 19 sati 18 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 19 sati 31 minuta

I skup rogova u vreći je "jedinstvo"!

Političari i stranke dolaze i odlaze, a jedan politički ideal, ostaje. To je "jedinstvo", uz neznatne varijacije. Počev, recimo, sa "Podaj Bože, da se Srbi slože!", ili "Samo sloga, Srbina...

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U ambulantama Doma zdravlja Pre 20 sati 51 minuta

Počinje vakcinacija protiv gripa

Od četvrtka 29. septembra u ambulantama Doma zdravlja počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Za Dom zdravlja Valjevo opredeljeno je 5.300 doza, od čega su većina četvorovalentne, koje štite od...