Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2021, 13:09

Katarina Janković je v.d. direktora Predškolske ustanove

č: | fb:

Rešenjem minstra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, za vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu imenovana je Katarina Janković, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Katarina Janković je profesor razredne nastave i vaspitač, zaposlena u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" od 2003. godine.

 

Podsećamo, krajem prošle nedelje direktor Predškolske ustanove "Milica Nožica" Zlatomir Marković je razrešen te dužnosti. Rešenje o razrešenju potpisao je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

 

Zlatomir Marković je bio na čelu valjevskih vrtića od 2014. godine, kada je postavljen za vršioca dužnosti. Na četvorogodišnji mandat, nakon što je bio jedini kandidat na konkursu za direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica", imenovan je u novembru 2018. godine. Međutim, rešenjem ministra Ružića mandat mu je skraćen skoro dve godine. Nezvanično saznajemo, zbog brojnih propusta u radu koje je utvrdila inspekcija.

 

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 10 sati 59 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 4 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 11 sati

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...